Uporaba piškotkov

Contact

ITEM d.o.o.
Zastopniška pisarna za patente in blagovne znamke
Resljeva cesta 16
SI-1000 Ljubljana
Slovenija
T 01 438 39 20
F 01 438 39 25
E mail(at)item.si

Kaj so piškotki?

Piškotki so majhne besedilne datoteke, ki jih na vašem računalniku shranijo nekatere spletne strani. To je način za shranjevanje podatkov, da vas bodo lahko spletišča prepoznala ob naslednjem obisku (za funkcije, kot so »Zapomni si me« za prijave ali postavitve po meri).

Piškotki na tem spletnem mestu

Spletno mesto www.item.si uporablja naslednje piškotke:

_ga
_gat
_gid
2 leti
1 minuta
24 ur
Te piškotke postavlja Google Analytics za beleženje obiska strani (podrobnosti). Nekateri trajajo do konca seje, nekateri dlje. Niso obvezni in ne vsebujejo nobenih osebnih podatkov. Prepoznavanje IP naslova je onemogočeno.
complianceCookie 14 dni Piškotek, ki si zapomni vašo potrditev, da sprejemate uporabo piškotkov. Traja 14 dni in skrbi, da se v tem času obvestilo o piškotkih ne prikaže več.

Piškotki tretjih oseb:

1P_JAR
ANID
CONSENT
NID
DV
1 mesec
1 leto
15 let
6 mesecev
10 minut
Za zaščito pred neželeno pošto uporabljamo storitev Google reCAPTCHA. S to storitvijo Google nastavi navedene oglaševalske piškotke. Google ne deli anonimnih podatkov s tretjimi osebami.

Več o varovanju osebnih podatkov preberite na strani Politika zasebnosti. Morebitne težave ali vprašanja v zvezi s piškotki nam sporočite na mail(at)item.si.

Nastavitve piškotkov v brskalniku

Brskalniki privzeto dopuščajo piškotke. Če želite piškotke izbrisati ali spremeniti nastavitve brskalnika glede tega, sledite naslednjim navodilom za posamezne najpogostejše brskalnike.

Ko boste v brskalniku nastavili, katere piškotke želite sprejeti in katere zavrniti, bo spletna stran to dosledno upoštevala. Obstoječe piškotke lahko izbrišete s pomočjo brskalnika.