Zaščitite svojo edinstvenost.

Naj vaš ugled postane premoženje.

Biti edinstven ni dovolj. Pomagamo vam registrirati znamko, da zavarujete in povečate svoj kapital.

Kontaktirajte naše zastopnike za znamke

Nikoli se ne ve, kdaj bo vaša edinstvena ideja spremenila svet.

Zato potrebujete izkušenega patentnega zastopnika, da vam pomaga pri zaščiti.

Odločni pri uveljavljanju vaših pravic intelektualne lastnine

Naše podrobno razumevanje področja intelektualne lastnine nas loči od ostalih pravnih pisarn.

Koliko ponaredkov vaših izdelkov se znajde na trgu?

V letih 2013 in 2014 je carina uspešno zasegla in uničila več kot 70 milijonov ponarejenih izdelkov na mejah Evropske unije. Ali so vaše blagovne znamke zaščitene s carinskimi ukrepi?
Vodilna pravna pisarna za intelektualno lastnino
Pomagamo uresničiti vaše ideje in poslovne cilje s svetovanjem in zastopanjem na področju znamk, modelov, patentov, nelojalne konkurence ali avtorskih pravic. Smo zanesljiv partner v vseh postopkih pred uradi ali sodišči, ki zadevajo pridobivanje ali uveljavljanje pravic intelektualne lastnine v Sloveniji ali tujini. Ponosni smo, da uspešno zastopamo zelo raznolike stranke: od samostojnih podjetnikov do multinacionalk, od start-upov do uveljavljenih podjetij, od inovatorjev v proizvodnji do izumiteljev v univerzitetnem razvojnem okolju.

Priporočila

World Trademark Review (WTR) nas priporoča kot vodilno pravno pisarno s področja intelektualne lastnine v Sloveniji, kot vodilne posameznike pa izpostavlja Gregorja Mačka, Jasno Habič, Katjo Kovačič, Igorja Šetinca in Leo Kravos.

Priznanja

Ena najpomembnejših mednarodnih organizacij Chambers Europe, ki se ukvarja z ocenjevanjem in razvrščanjem pravnih pisarn in strokovnjakov, nas je uvrstila med vodilne pravne pisarne v Sloveniji na področju intelektualne lastnine, Gregorja Mačka ter Igorja Šetinca pa izpostavila kot vodilnega strokovnjaka.

Nagrade

Prejeli smo številne strokovne nagrade in potrditve od pomembnih mednarodnih ustanov, kot so ACQ5, Aquisition International, Corporate LiveWire.

Razvoj stroke

Dejavno prispevamo k razvoju slovenske in EU zakonodaje ter pravne prakse s področja intelektualne lastnine. Sodelujemo tudi v strokovnih združenjih (Združenje slovenskih zastopnikov za intelektualno lastnino, INTA, ECTA, EPI) pri oblikovanju dobrih praks.

Pokličite nas na 01 432 01 67

ITEM-ova ekipa izkušenih pravnikov in strokovnjakov s področja intelektualne lastnine vam bo z veseljem odgovorila na vaše povpraševanje.